szkolenia dla firm
angielski dla dzieci
studenci pł
speak your mind
business-matters
active english
five oclock chat
teens 13-16lat
grammar in use

Polityka prywatności

AKCENT Centrum Języków Obcych w pełni respektuje prawo do prywatności i ochrony danych osobowych Użytkowników Serwisu, zgodnie zz Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), zwane również RODO, a także Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 10 maja 2018 r. (Dz. U. z 2018 r., poz. 1000).

Niniejszy serwis nie odpowiada za politykę prywatności innych stron internetowych, zarówno tych dostępnych dla użytkowników dzięki linkom umieszczonym na stronach serwisu, jak i tych, które umieszczają linki do serwisu.

Witryna ta może zawierać nieścisłości lub błędy typograficzne. Administrator serwisu może wprowadzić ulepszenia i/lub zmiany w swoich produktach, usługach, programach w serwisie w dowolnym momencie, bez powiadomienia. On także jako jedyny posiada dostęp do danych osobowych, które docierają do naszego serwisu poprzez newsletter.

W żadnym wypadku Wasze dane nie będą wykorzystywane, przetwarzane, ani odsprzedawane żadnym podmiotom trzecim. Natomiast dane pozyskane w trakcie korespondencji pomiędzy Państwem, a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Wasze listy elektroniczne.

Jeżeli zapisali się Państwo na nasz Newsletter, lub w inny sposób wyraziliście zgodę na jego otrzymywanie, wykorzystamy Państwa dane w celu wysłania Wam naszego Newslettera.

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej, zmodyfikowanej i poprawionej na tej stronie www.

AKCENT Centrum Języków Obcych będzie przechowywać dane osobowe osób tak długo, jak będzie to potrzebne do realizowania celów, w których dane te zostały pozyskane.

W razie pytań dotyczących zakresu, wykorzystania, zmian lub usuwania danych osobowych przekazanych firmie AKCENT Centrum Języków Obcych prosimy o kontakt:

AKCENT Centrum Języków Obcych, ul. Żwirki 17, 90-539 Łódź

akcent@akcent-edu.pl

Akcent Centrum Języków Obcych
ul. Żwirki 17, 90-539 Łódź
akcent@akcent-edu.pl
(42) 637 48 24, (42) 637 48 25